Bild
Nästa artikel

Datumet D för 2016

Bloggen
Efter en lång semester bland palmer är det SMK Uppsala som påminner om att det finns ett mål i slutet av 2016 som det är dags att börja jobba mot... Novemberkåsan körs den 5-6 november i Knivsta!
Datumet D för 2016
Datumet för årets Novemberkåsa är spikat och med det fick jag en rejäl påminnelse om att det är hög tid att komma tillbaka till någon form av träning. Jag har haft långsemester och inte kört motorcykel sedan början av december, istället bara fokuserat på Eat-Sleep-Surf-Repeat. Nu måste det bli lite mer fokus på att få ihop träningstimmar med hojen. Gjorde dock en insats i garaget samma dag som jag landade så nu är i alla fall dubbdäcken monterade. Har dock kvar det där med värmehandtag att ta tag i (jag vet, pappaskämt som det där skvallrar om hur gammal man är) och så ska jag se till att få litet bättre ljus på hojen eftersom det är mörkt långt innan jag slutat jobbet, än mindre tagit mig ut för att träna.

Var länge i valet och kvalet till hur jag skulle göra med motorcykel men nu blir det till att fortsätta med min gamla 350-sexa ett tag till. Den ska dock få sig litet efterlängtad kärlek i vinter. Med nypreppad verktygstavla och litet mer tysk ordnung i garaget så har jag i alla fall målsättningen att få till en fast kväll i veckan till service, efter att ha blivit brutalt frånkörd i två starter i höstas för att "hojjäveln" inte startar snabbt så har jag bestämt mig för att få litet mer ordning på torpet under 2016. Vi får väl se om det blir någon skillnad... 

Men som sagt, nu är det bara att skriva in 5-6 november i kalendern. Det är det viktigaste datumet för 2016. Får se hur det blir med GGN när den körsd helgen innan. GGN är alltid kul på sitt sätt, men kanske är det osmart att riskera en skada så nära inpå Kåsan. Jag vet, kanske litet kycklingmentalitet, men så tänker jag just idag... Det är dock fritt fram att hetsa mig. Jag kan behöva det. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.