Bild
Nästa artikel

Blir ett blött Gotland Grand National 

Bloggen
Nedräkningen har börjat, det är snart bara dagar kvar till vi ska till kalkstenshawaii för att dansa loss på hällarna och fukta ner stövlarna i lerbadet.
Blir ett blött Gotland Grand National 

Äntligen blir det tillbaka till Öjn! Förra året avstod jag eftersom det var Novemberkåsan helgen efter. Men i år är jag laddad och dessutom anmält mig som senior. Vadå hybris? Man måste ju testa nytt med jämna mellanrum!  Tror att det är klokt att ge sig ut på djupt vatten. Ofta. Även om man knappt kan simma... Mina kompisar Stefan och Mats är så klart också med, det är Team Knatte Fnatte Tjatte som drar över på torsdag. 

Noterar dock att det ser ut att bli en blöt tillställning i år om man ska tro inslaget här på radio Gotland… 

Men, men, det är lika för alla och jag vet dock inte om man ska haussa upp det riktigt så mycket från start. Mycket kan hinna hända på en vecka när det gäller väder och vind.

Finns även ett lite längre inslag från de gotländska lokalnyheterna på SVT. Klicka här för att komma direkt till det klippet. 

Jag hoppas bara att jag kommer iväg i starten denna gång. Förra tävlingen startade inte hojen och jag stod kvar tvärsist för att sedan ägna första varvet åt att hitta mitt tempo och placering. 

Ska du också köra?

Jag ska fixa litet mer tips och trix senare i veckan. Har haft ett snack med Daniel Norén om däck bland annat... Utlovar en bloggpost med specifika GGN-tips i nästa vecka. Själv ska jag köra ett sista pass (eller rättare sagt ett av alledeles för få pass senaste månaden) på söndag och sedan preppa hojen redan måndag kväll istället för att vara ute i sista minuten... Vi får väl se hur det går med det!

Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.