Bild
Nästa artikel

Billy Bolt tog hem WESS

Bloggen
Första upplagan av World Enduro Super Series är klar i och med förra helgens race med Red Bull Knockout. Billy Bolt kan titulera sig mästare!
Billy Bolt tog hem WESS
Billy Bolt har varit teamkollega med Graham Jarvis i Husqvarnas team, litet av en arvtagare redan från start. Billy inledde säsongen i WESS med en segern i tävlingen XL Lagres och även om det var enda segern under säsongen så höll sig Billy alltid med där framme. Han visade också genom sin tredjeplats på Hawkstone Park i Storbritannien att han dessutom kan vara snabb och inte bara teknisk. En värdig vinnare.

Tvåa blev Manual Lettenbichler och trea Nathan Watson. 

Här intill ser ni sammanställningen. Elowson blir så klart bäst placerade nordbo på 15e plats, då han vann Gotland Grand National och placerade sig bra även i den franska deltävlingen. Robert Kvarnström landar på delad 24:e plats. Får vi se fler nordbor som satsar ännu mer på serien nästa säsong? 

 
Taggar: Bloggen
Billy Bolt tog hem WESS

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.