Bild
Nästa artikel

Bastu gör dig snabbare

Bloggen
Med ett intresse för träning så läser jag så klart en hel del om hur man kan förbättra sig. Ramlade idag över en artikel som berättar att man blir snabbare enduroförare genom att bada bastu.
Det låter så klart lite suspekt, men ändå rätt intressant. Visst, det kanske inte är så att man blir lika snabb som Anders Eriksson genom att bada bastu, men det verkar ändå som om bastubad faktiskt har en hel del positiva egenskaper för alla som tränar. Lite udda inlägg på Bike, men jag tycker ändå att det är ett intressant videoklipp. Se det om du är träningsnörd. 

För egen del tror jag dock att det inte hjälper hur mycket jag sitter i bastun. Det är bara att köra mer, mycket mer. Tävlade i vår lokala cup förra lördagen, placerade mig i mitten av motionsklassen och bättre än så är man helt enkelt inte. Lite pinsamt också att sista varvet var det snabbaste. Då har man knappast gjort allt rätt.
Men jag har i alla fall kommit igång med träningen, kompletterar körning med löpning och alltid ger det väl något. Jag borde dock försöka få till ett ännu litet mer specifikt träningsprogram.

Denna vecka blev det dock dåligt med körträning. Missade tisdagspasset för att jag glömt nyckeln till crossbussen, körde förvisso ett par timmar onsdag natt, men jobbade bort torsdagens session framför datorn och ska bygga kök klart i sommarstugan i helgen.
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.