Bild
Nästa artikel

2018 Honda CR 500 – dream on

Bloggen
Allt på internet är inte sant. Tyvärr. Nu senast har en Honda CR 500 cirkulerat och fått många att drömma sig bort.
2018 Honda CR 500 – dream on
Sådana här rykten kommer och går. Honda CR 500 är en ikon och vi är många som drömmer om att Honda skulle återliva den. Men tyvärr, det finns inte ett uns sanning i det och det enda som cirkulerat är en photoshoppad bild samt ett vilt rykte från ett forum om 92 hästkrafter och väga drygt 89 kilo. Vem skulle inte vilja köra en sådan?!

Men tyvärr lär Honda inte återigen börja producera en Honda CR 500. Visst, de forskar kring tvåtaktsteknologi, precis som många andra men just nu finns absolut ingenting som talar för att den här hojen skulle återuppstå. Honda bygger hojar för att säljas i massupplagor – och där passar en CR 500 knappast in. 

Nu är å andra sidan inte heller jag del av Hondas board of directors så mina ord är så klart också en gissning, men att allt på internet inte är sant tror jag kan vara klokt att påminna om – oavsett om det handlar om konspirationsteorier, råttor i pizzor, eller fantasifulla crosshojar. 

Å andra sidan är det fint att drömma sig bort en stund...  

 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.